Hoesen: ‘Ik moet de nieuwe regel accepteren en heb niets te willen’

Danny Hoesen speelde voor Fortuna Sittard al 34 competitiewedstrijden in de Jupiler League en keerde maandagavond terug in deze competitie. De aanvaller stond in de basis bij Jong Ajax, dat met een 2-0 overwinning op Telstar een fantastische start van het nieuwe avontuur kende.

Hoesen zat afgelopen vrijdag nog op de bank bij het eerste elftal en was bijna nog ingevallen tegen Roda JC Kerkrade. Frank de Boer besloot de aanvaller echter aan de kant te houden, zodat hij maandag mee kon doen met Jong Ajax. “Het was apart voor ons allemaal”, zei de Limburger na afloop tegen Fox Sports.

“Als je op de bank bij het eerste zit hoop je in te vallen, maar ik moet de nieuwe regel accepteren. Ik heb niets te willen”, besefte Hoesen. Wie bij het eerste speelt, mag in hetzelfde weekeinde niet voor het beloftenteam spelen. Jong Ajax neemt het vrijdag op tegen FC Oss, maar Hoesen ontbreekt dan waarschijnlijk, omdat het eerste zondag tegen AZ speelt.

Tekst: Voetbalzone

Related posts