Transfer Lukoki naar Cambuur slechts nog kwestie van tijd: ‘Clubs zijn er uit’

De kans is groot dat Jody Lukoki komend seizoen in het shirt van SC Cambuur te bewonderen is. De buitenspeler hoeft bij Ajax niet te rekenen op speelminuten en heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. De Friese club, die hem een jaar gaat huren, hoopt de transfer van hem zo snel mogelijk af te ronden.

“Het ziet er goed uit, maar het is nog niet helemaal rond”, zo vertelde Sjoerd van der Meij, manager algemene zaken bij SC Cambuur, aan Ajax1.nl. Ook Chiel Dekker, zaakwaarnemer van Lukoki, liet weten dat een transfer aanstaande is. “Morgenochtend ga ik weer naar Leeuwarden om te praten met Cambuur. Naar wat ik begrepen heb zijn de clubs eruit”, aldus de belangenbehartiger.

De transfer van Lukoki wordt vrijdag waarschijnlijk afgerond. Dekker is blij met Cambuur. “Je leest de kansen af. We kijken niet naar een naam of status van een club, maar of je aan spelen toekomt. Het is een voetballende ploeg en de selectie is klein”, aldus de zaakwaarnemer, die ontkent dat het donderdagavond al wordt afgerond. “Jody is nu in Amsterdam en ik in Heemstede, dat gaat dus niet gebeuren.”

Tekst: Soccernews.nl

Zie ook eerdere bericht:
01-08-2013Lukoki praat met SC Cambuur

Related posts