Selectie voor duel met Roda JC: Alle reguliere plaatsen uitverkocht

Frank de Boer heeft de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC bekendgemaakt. Derde doelman Mickey van der Hart is als negentiende man aan de selectie toegevoegd omdat Jasper Cillessen met lichte liesklachten kampt. Cillessen zit ook bij de selectie. Mike van der Hoorn zit in plaats van Joël Veltman bij de selectie. Veltman speelt aanstaande maandag 90 minuten met Jong Ajax.

De wedstrijdselectie bestaat uit de volgende namen:

Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Toby Alderweireld, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Christian Eriksen, Kolbeinn Sigthorsson, Siem de Jong, Bojan Krkic, Nicolai Boilesen, Daley Blind, Tobias Sana, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Thulani Serero, Mickey van der Hart.

Nog nooit kwamen er zoveel Ajax-supporters naar de eerste wedstrijd van het seizoen. Alle reguliere plaatsen in het stadion zijn uitverkocht. Er zijn momenteel alleen nog enkele business seats en field seats beschikbaar. Deze speciale kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar.

Ajax-supporters die een seizoenkaart hebben, maar niet in de gelegenheid zijn om vrijdag naar de ArenA te komen kunnen hun kaart(en) aanbieden op Ajax Kaartenmarkt. Uiteraard kunnen overige seizoenkaarthouders of clubcardhouders op Ajax Kaartenmarkt kijken of ze (extra) kaarten kunnen kopen voor de thuiswedstrijden van Ajax.

Tekst: Ajax.nl

Related posts