Russen grijpen naast Ajax-duo

Zenit St.-Petersburg, CSKA Moskou en Dinamo Moskou hebben zich vergeefs bij Ajax gemeld. De Russische topclubs wilden forse bedragen neerleggen voor Christian Eriksen en Toby Alderweireld, maar een transfer naar Rusland heeft op dit moment niet de voorkeur van de middenvelder en verdediger.


Alderweireld wees eerder het volhardende Norwich City af. Ondanks het duidelijke ’nee’ van de Belg blijven The Canaries proberen hem tot een overgang te verleiden. De Ajacied kiest er echter voor op clubs als Everton of Liverpool te wachten. Eriksen heeft voor zichzelf een kort lijstje opgesteld met interessante nieuwe werkgevers. De felbegeerde Deen gaat naar een topclub of tekent bij in Amsterdam. De verwachting is echter dat Eriksen vertrekt. ,,Daar ga ik wel vanuit”, zei Ajax-aanvoerder Siem de Jong na het duel om de Johan Cruijff Schaal.

Tekst: De Telegraaf

Related posts