‘Roma denkt maximaal zeven miljoen nodig te hebben voor Fischer’

Ajax kan volgens Corriere dello Sport binnenkort een bod van AS Roma verwachten. De Romeinen zijn geïnteresseerd in Viktor Fischer en denken met een bod van maximaal zeven miljoen euro over de brug te moeten komen. De jonge Deen heeft nog een contract tot medio 2017.

De kans dat Ajax akkoord gaat met een bod van zeven miljoen euro of zelfs minder lijkt vanwege het langlopende contract bijzonder klein. Hoofdtrainer Frank de Boer noemde vrijdag op een persconferentie nog, bij wijze van spreken, een bod van veertig miljoen euro waarmee Ajax wél akkoord zou gaan.

De groeibriljant heeft zich vorig seizoen stormachtig ontwikkeld. Door blessures in de aanval kreeg de nog altijd pas negentienjarige vleugelaanvaller sneller de kans dan gepland en hij groeide uit tot basisspeler. Vorig jaar kwam de linksbuiten tot 23 duels, waarin hij liefst tienmaal scoorde en vijf assists gaf.

Tekst: Soccernews

Related posts