‘Ik krijg elke dag een whatsappje van Bojan hoe goed er gewerkt wordt’

Bojan heeft de eerste weken bij Ajax er inmiddels opzitten en maakte zaterdagavond zijn debuut in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hij deed het goed tegen AZ en had enkele mooie acties in huis; de Spanjaard lijkt zich thuis te voelen in Amsterdam. Aleksandar Bursac, die Bojan zakelijk vertegenwoordigt in Nederland, zegt dat Bojan doelbewust koos voor de Eredivisie.

De laatste jaren deed Bursac zijn best de aanvaller naar de Nederlandse velden te halen; Bojan koos echter voor AS Roma en AC Milan toen hij zag dat doorbreken bij Barcelona niet lukte. Deze zomer hakte hij de knoop door en besloot hij in te gaan op de avances van Ajax. “Hij kon ook naar Swansea City en Borussia Dortmund, maar hij wilde slagen in Nederland”, legt Bursac uit in een interview met Goal.

“Hij heeft het wel ontzettend moeilijk gehad met kiezen. Hij heeft gesproken met Ajax, psv en feyenoord. De doorslag gaf uiteindelijk de band van Johan Cruijff met Barcelona en Ajax. En het feit dat Ajax in de Champions League speelt”, stipt Bursac aan. De zakelijk vertegenwoordiger van Bojan stelt dat zijn cliënt zich goed voelt in Amsterdam. “Ik krijg elke dag een whatsappje hoe goed er gewerkt wordt, hoe goed de groep is, hoe goed de club met hem omgaat, hoe goed hij wordt opgevangen door de groep.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts