‘Natuurlijk heb ik Toby en Christian gevraagd of ze net als ik willen blijven’

Siem de Jong hoopt nog altijd dat Christian Eriksen en Toby Alderweireld een transfer naar een buitenlandse topclub nog even uit hun hoofd zetten en in ieder geval nog één seizoen zullen blijven. De aanvoerder van Ajax heeft dat beide spelers ook gevraagd.

“Natuurlijk heb ik gevraagd of ze net als ik willen blijven”, zo tekende De Telegraaf op uit de mond van de middenvelder. “Dan hebben we, aangevuld met Bojan Krkic van FC Barcelona, een prachtig elftal. Wat ze zeiden? Dat ze willen afwachten. Dat snap ik. Zij zijn meer bezig met een transfer dan ik.”

De middenvelder wekte zelf al de interesse van een aantal clubs. “Er zijn deze zomer een paar clubs geweest, maar die waren niet van het kaliber dat ik dacht dat het de moeite waard was om een tweejarig contract bij Ajax op te geven”, aldus De Jong.

Tekst: Soccernews

Related posts