Pasveer: ‘Heracles kan nu aan mij verdienen en uiteraard heb ik ambities’

Hoewel de interesse van Ajax en FC Twente nog niet erg concreet is, staat Remko Pasveer open voor de stap hogerop. Het contract van de keeper loopt nog één jaar door, waardoor Heracles Almelo nog een transfersom kan ontvangen. Pasveer wacht de ontwikkelingen geduldig af en zal geen vertrek forceren.

“Laat ik benadrukken dat ik het prima naar mijn zin heb bij Heracles en niet per se weg hoef”, geeft de 29-jarige sluitpost te kennen in het Algemeen Dagblad. “Maar het is wel zo dat de club nu nog aan mij kan verdienen. En uiteraard heb ik zeker ambities. Ik wacht dus af.” Pasveer is bij FC Twente in beeld, daar Sonny Stevens maandenlang geblesseerd is en men uitgaat van een vertrek van Nikolay Mihaylov. Ajax raakt Jasper Cillessen wellicht kwijt; de doelman wil niet weer als tweede keus dienen.

Toch heeft Cillessen nog geen besluit genomen over zijn toekomst. De keeper, die voorrang moet verlenen aan Kenneth Vermeer, hoopt ergens nog op een vertrek van zijn concurrent. In de ochtendkrant herhaalt Cillessen woorden die hij eerder al uitsprak. “Ik heb geen goed zicht op de transfermarkt. Maar je weet dat als de carrousel eenmaal op gang komt, het hard kan gaan. Daarom wil ik even afwachten”, laat de Groesbeker weten. “Ik ga voor mezelf de komende tijd een en ander op een rijtje zetten.”

Tekst: Soccernews

Related posts