‘Niet De Boer maar Martino nieuwe coach Barca’

Gerardo ‘Tata’ Martino is de nieuwe sterke man bij Barcelona, aldus Marca. De oud-trainer van Newell’s Old Boys is de opvolger van de recent om gezondheidsredenen gestopte hoofdtrainer Tito Vilanova. Door het contracteren van Martino lijkt het gerucht dat Barcelona Frank de Boer als nieuwe coach zou aanstellen, uit de wereld geholpen te zijn.

De Spaanse krant Marca meldt vandaag dat de vijftigjarige Argentijn spoedig een contract voor vijf seizoenen zal tekenen bij de Catalaanse club. De verwachting is dat Martino morgen gepresenteerd zal worden aan zowel pers als publiek.

Gerardo Martino wist als speler het nationale elftal van Argentinië te halen maar hij kwam tot slechts één interland. Als voetballer speelde hij korte tijd voor Tenerife en verder kwam hij alleen uit voor clubs uit zijn geboorteland. Tussen 2006 en 2011 was de Argentijn actief als bondscoach van Paraguay.

Related posts