‘Liverpool meldt zich bij Ajax met 21 miljoen voor Eriksen’

Ajax moet toch serieus rekening gaan houden met een vertrek van Christian Eriksen. Volgens Tuttomercato heeft Liverpool zich officieel in Amsterdam gemeld met een startbod van 21 miljoen euro. Met de hoge transfersom hopen de Engelsen de concurrentie af te troeven.

Eriksen staat namelijk ook in de belangstelling van AC Milan, maar de Italiaanse topclub zal eerst spelers moeten verkopen, wil het in staat zijn de afkoopsom van de Ajacied op te hoesten. Liverpool wil daarom haast maken met het vastleggen van de middenvelder.

Trainer Frank de Boer had tot voor kort stiekeme hoop dat Eriksen ook komend seizoen in het shirt van Ajax zou spelen. “Maar, als hij zich goed voelt bij Liverpool dan is het aan hem”, bleef de coach toen al realistisch.

Tekst: Soccernews

Related posts