Pasveer: ‘Ajax en FC Twente hebben zich niet gemeld, maar wel interesse getoond’

FC Twente ziet heil in een nieuwe samenwerking met Remco Pasveer, omdat Nikolay Mihaylov misschien weggaat, Sonny Stevens geblesseerd is en Nick Marsman mogelijk tóch verhuurd zal worden. De 29-jarige Pasveer debuteerde tien jaar geleden in het betaald voetbal bij FC Twente, maar wist er niet echt door te breken. Pasveer staat onder contract bij Heracles Almelo en heeft nog een contract voor een jaar.

“Ajax en FC Twente hebben zich niet gemeld, maar wel interesse getoond”, erkent Pasveer in gesprek met RTV Oost. “Dat is het eigenlijk. Interesse tonen zegt me eigenlijk niet zoveel. Als het overgaat tot actie dan wordt het pas interessant. Zolang dat niet het geval is, ben ik lekker hier en dat bevalt me heel erg goed.”

Volgens Pasveer is de kans ’tien procent’ dat hij bij Heracles blijft en zodoende richt hij zich op het eerste competitieduel. “Mocht er iets gebeuren, dan zou het leuk zijn voor alle partijen. En zo niet, dan blijf ik. Dat is voor mij geen enkel probleem. Zolang er niks concreet is of niks op papier staat, hoef ik mij nergens mee bezig te houden.”

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:
20-07-2013: Ook FC Twente wil Pasveer halen
13-07-2013: Pasveer bevestigt belangstelling Ajax voor eventuele rol als tweede keeper
14-06-2013: Zaakwaarnemer bevestigt interesse Ajax in doelman Pasveer bij vertrek Vermeer of Cillessen
22-05-2013: ‘Ajax heeft naast Duarte ook doelman Pasveer van Heracles op lijstje staan’

Related posts