‘Eriksen bereikt persoonlijk akkoord met Liverpool’

Een transfer van Christian Eriksen naar de Premier League lijkt nu dan echt te gaan gebeuren. Volgens Caught Offside heeft de middenvelder van Ajax namelijk een akkoord bereikt met Liverpool. Dat heeft het medium vrijdag naar buiten gebracht.

Volgens het eerdergenoemde medium heeft de club niet alleen een persoonlijk akkoord met de Deense spelmaker. De club zou zich namelijk ook al gemeld hebben bij de clubleiding van Ajax. Die heeft aangegeven dat Eriksen mocht gaan praten met Liverpool.

Eriksen heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2014, maar liet al meerdere keren weten graag te willen vertrekken bij Ajax. Mocht een vertrek niet lukken, dan is de Deens international bereid om zijn contract bij de landskampioen an Nederland te verlengen.

Tekst: Soccernews

Related posts