Selecties voor oefenduels met Bremen en Osasuna

Frank de Boer heeft zijn spelers donderdagavond laten weten wie in welk oefenduel aan de aftrap verschijnt. Ajax speelt vrijdag om 14:30 uur tegen Osasuna en om 20:15 uur tegen Werder Bremen. Op de persconferentie liet hij weten dat in het duel tegen de Duitse opponent zijn raamwerk voor komend seizoen te zien is.

Duidelijk is dat Kenneth Vermeer toch het voordeel krijgt ten opzichte van Jasper Cillessen, zoals eigenlijk al verwacht. Daarnaast is opmerkelijk dat Lesley de Sa bij de ‘A-selectie’ voor Bremen staat en Derk Boerrigter ‘B-keus’ is en dus voor het duel tegen Osasuna ingepland staat.

Natuurlijk zijn er ook begrijpelijke keuzes. Zo zit Toby Alderweireld bij de ene groep en Mike van der Hoorn logischerwijs bij de andere. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor Daley Blind en Nicolai Boilesen.

Selectie voor duel met Osasuna:
Jasper Cillessen, Ruben Ligeon, Mike van der Hoorn, Stefano Denswil, Nicolai Boilesen, Lasse Schöne, Tobias Sana, Thulani Serero, Danny Hoesen, Davy Klaassen, Derk Boerrigter, Peter Leeuwenburgh, Toby Alderweireld, Riechedly Bazoer, Marvin Höner, Fabian Sporkslede, Sven Nieuwpoort

Selectie voor Werder Bremen:
Kenneth Vermeer, Peter Leeuwenburgh, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Daley Blind ,Christian Poulsen, Bojan Krkic, Riechedly Bazoer, Christian Eriksen, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Viktor Fischer, Toby Alderweireld, Dico Koppers, Lesley De Sa

Related posts