Fischer: ‘Ik wil belangrijker worden voor Ajax’

Viktor Fischer wil komend seizoen graag heel belangrijk gaan worden voor Ajax. Hij wil iedere wedstrijd een hoog niveau halen. “Persoonlijk wil ik altijd meer bereiken dan het seizoen ervoor. Dus meer assists afleveren en meer doelpunten maken. Belangrijker worden. Ajax moet altijd op Viktor Fischer kunnen rekenen, in alle wedstrijden. Groot of klein.”

Het maakt Fischer niet uit op welke positie hij staat. “Ik vind 7 en 10 hele mooie nummers en mooie posities. Maar nu is linksbuiten een heel mooie positie voor mij. Centraal hebben we heel goede spelers staan. Linksbuiten past op dit moment het beste bij mij.”

Fischer wil ook met Ajax de prestaties van de afgelopen jaren overtreffen. “Als team hebben we een doelstelling. Die past goed bij wat ik persoonlijk ook wil. Ik wil kampioen worden, de beker pakken en de Johan Cruijff Schaal winnen. Wil ook verder in de Champions League komen dan vorig jaar. Voorbij de groepsfase komen zou heel mooi zijn. Dat moeten ook onze doelstellingen zijn. Simpelweg omdat we een goed team hebben.”

Bron: Ajax.nl

Related posts