Van Rhijn: ‘Relaxed dat Mike erbij is’

Ricardo van Rhijn is inmiddels weer aangesloten bij de Ajacieden onder leiding van Frank de Boer. Van Rhijn haakte, samen met Daley Blind, later aan vanwege de deelname aan het teleurstellende jeugd-EK in Israël.

De rechtsback speelde wel de gewonnen oefenwedstrijd tegen De Graafschap (0-3) mee, maar was ontevreden over zijn spel. ‘Het ging allemaal niet van harte. Daar baalde ik na afloop wel van. Er ontbrak nog een bepaalde scherpte. Waar ik dat aan merkte? Verdedigend stond ik soms niet kort genoeg.’

‘Maar eerlijk gezegd is dat ook niet zo gek na twee trainingen’, relativeert Van Rhijn. ‘Dan ben je er nog niet. Ik ben overigens wel blij dat we weer zijn begonnen hoor.’

Inmiddels zijn er sinds de zomerstop veel nieuwe gezichten te vinden bij Ajax, zo merkt ook Van Rhijn. ‘Ik ken nog niet alle namen van de nieuwe jongens, maar dát wat ik van sommigen heb gezien belooft veel goeds. Mike van der Hoorn ken ik natuurlijk van het EK. Heel relaxed dat hij er bij is. Ook de komst van Bojan Krkic voelt goed aan’, aldus Van Rhijn.

Tekst: Ajaxshowtime

Related posts