Boerrigter niet onder de indruk van Bojan: ‘Ik heb hem niet gezien’

Derk Boerrigter is niet erg onder de indruk van Bojan Krkic, de nieuwe aanwinst van Ajax. De van FC Barcelona gehuurde speler speelde afgelopen zaterdag dertig minuten mee in het oefenduel met RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Frank de Boer won het duel met 5-1. Boerrigter maakte drie treffers.

“Ik heb hem niet gezien”, vertelt Boerrigter over Bojan. “Hij stond in de spits, maar misschien heb ik niet helemaal goed op zitten letten. Ik heb hem niet veel aan de bal gezien.”

Het is nog maar de vraag of Boerrigter een toekomst heeft bij Ajax. Zeker na de komst van Krkic lijkt hij af te stevenen op een plek op de bank. “Krkic is een huurling en er zal best veel voor hem betaald zijn. Ik neem aan dat hij dus gewoon gaat spelen. Waar dat is, dat is aan de trainer”, aldus Boerrigter.

Tekst: Soccernews

Related posts