Alderweireld zegt Norwich af: ‘We kwamen er gewoon niet uit’

Toby Alderweireld gaat niet bij Norwich City aan de slag. Ajax bereikte met de Engelse club overeenstemming over een transfersom van circa acht miljoen euro, maar de onderhandelingen tussen speler en club zijn stukgelopen. Het is onduidelijk welke clubs nog in de markt zijn.

“Het was niet zo dat de club niet bij de ambities van Toby zou passen, we kwamen er gewoon niet uit”, zo verzekert zaakwaarnemer Sören Lerby zaterdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. Het contract van de 24-jarige Belgisch international met Ajax loopt nog een seizoen door. Eerder leek hij op weg naar Bayer Leverkusen, maar de Bundesliga-club wilde niet aan de vraagprijs van Ajax voldoen.

Voor Norwich City is het mislopen van Alderweireld een hard gelag. De ambitieuze Canaries versterkten zich eerder al met onder meer Ricky van Wolfswinkel en Marcus Olsson en bevinden zich in een vergevorderd stadium met de overgang van Leroy Fer van FC Twente naar Carrow Road.

Tekst: Voetbalzone

Related posts