Van der Hart, Gravenberch en Tete in definitieve selectie voor EK onder 19

Mickey van der Hart, Danzell Gravenberch en Kenny Tete zijn door coach Van Zwam opgenomen in de definitieve selectie voor het EK onder 19. De spelersroep verzamelt zondag 14 juli in Hoenderloo en blijft daar tot en met dinsdag 16 juli. Oranje neemt het tijdens de EK-groepsfase op tegen gastland Litouwen (zaterdag 20 juli), Portugal (dinsdag 23 juli) en Spanje (vrijdag 26 juli).

De definitieve selectie bestaat uit de volgende achttien spelers:
Anass Achahbar (feyenoord), Yassine Ayoub (FC Utrecht), Bilal Basacikoglu (sc Heerenveen), Sven van Beek (feyenoord), Michael Chacon (sc Heerenveen), Brahim Darri (Vitesse), Huseyin Dogan (Sparta), Danzell Gravenberch (Ajax), Mickey van der Hart (Ajax), Wesley Hoedt (AZ), Terence Kongolo (feyenoord), Clint Leemans (psv), Mimoun Mahi (Sparta), Nick Olij (AZ), Roy Talsma (Vitesse), Kenny Tete (Ajax), Rai Vloet (psv) en Lucas Woudenberg (feyenoord).Related posts