Ajax hoopt met verkoop combi-kaarten Klassieker/FC Utrecht toch nog op volle ArenA

Vanaf gisteren is er een speciale combi-kaartverkoop voor twee thuisduels van Ajax van start gegaan. Ajacieden die een ticket aanschaffen voor de Klassieker Ajax – feyenoord kunnen voor slechts 10 euro óók aanwezig zijn bij het thuisduel met FC Utrecht. De speciale actie geldt voor hiervoor beschikbaar gestelde vakken en loopt slechts een week. Je moet er dus snel bij zijn als je hiervan gebruik wil maken.

De reden dat Ajax deze actie introduceert lijkt duidelijk: De wedstrijd wordt op op zondag 18 augustus vanaf 12:30 uur gespeeld. Veel Ajax-fans zullen echter nog met vakantie zijn. Veel fans klaagden al hierover (zie eerdere bericht). Ajax hoopt met deze actie alsnog op een uitverkochte en sfeervolle Amsterdam ArenA. Probleem lijkt echter niet de losse kaarten te gaan worden maar het feit dat ook veel seizoenkaarthouders verhindert zullen zijn.

Meer informatie over deze actie kun je HIER vinden.

Related posts