Cuenca wil terug naar Ajax: ‘Deze zomer of in januari’

Isaac Cuenca laat er geen gras over groeien. De aanvaller herstelt momenteel van een vervelende knieblessure, die hem ook tijdens zijn eerste Ajax-periode veelal aan de kant hield. De Spanjaard hoopt echter nog steeds op een tweede periode, het liefst zo snel mogelijk.

‘Het gaat goed met me, het herstel verloopt voorspoedig’, vertelt de 22-jarige Cuenca aan Catalunya Radio. ‘Ik wil graag terug naar Ajax. Deze zomer al als mijn herstel nog sneller gaat dan nu en anders weer in januari.’

Het is bekend dat Ajax ook welwillend staat tegenover een terugkeer van Cuenca. Frank de Boer wil dan echter wel de beschikking hebben over een fitte speler. Zo zei hij al dat Cuenca waarschijnlijk niet deze zomer komt, omdat de coach vanaf het begin van de competitie wil spelen met een fitte selectie. Cuenca is nog enkele maanden zoet met zijn herstel en zou zodoende sowieso de eerste paar competitiewedstrijden missen.

Tekst: Ajaxshowtime

Related posts