VI: Ajax hoopt ook Sergi Roberto te huren van Barcelona

Na Bojan Krkic hoopt Ajax ook een aanvallende middenvelder van Barcelona te kunnen verwelkomen. Volgens Voetbal International gaat het om Sergi Roberto. De 21-jarige Spanjaard staat al langer op het lijstje van Ajax en tijdens de onderhandelingen over Krkic heeft Ajax ook geïnformeerd naar de mogelijkheid diens clubgenoot te huren.

Een eventuele huur van Sergi Roberto hangt mede af van de plannen van Barcelona met de aanvallende middenvelder. Hij heeft een contract tot medio 2015 en is deze zomer overgeheveld van Barcelona B naar de A-selectie.

Sergi Roberto maakte twee jaar geleden zijn competitiedebuut in de Catalaanse hoofdmacht, maar speelde daarna voornamelijk in het beloftenteam. Ook Lerin Duarte van Heracles Almelo is bij Ajax nog steeds in beeld als nieuwe middenvelder.

Ajax deed al eerder een poging om Roberto naar Amsterdam te halen. Onlangs nog liet Barcelona weten dat een verhuur onbespreekbaar was (zie bericht). Wellicht ligt de situatie amper een maand later wel anders?Bron: VI.nl

Related posts