Poulsen: ‘Zes Denen gelijktijdig in actie zou natuurlijk uniek zijn’

Christian Poulsen vindt het geweldig dat er momenteel een groot aantal Deense spelers in de selectie van Ajax zitten. De middenvelder denkt dat het uniek zou zijn als alle zes de Denen eens gelijktijdig in actie zouden komen gedurende een wedstrijd.

“Zes Denen gelijktijdig in actie zou natuurlijk uniek zijn”, liet Poulsen vol trots weten op de officiële website van Ajax. “Toch denk ik dat het lastig zal worden. Het zou al mooi zijn als we allemaal gedurende het seizoen onze bijdrage aan het team kunnen leveren.”

Ook nam de defensieve middenvelder de tijd om te praten over een aantal landgenoten. “Gelukkig is Nicolai Boilesen na een lange blessureperiode weer terug in het team. Hij ziet er sterk uit en maakt een goede indruk tijdens de trainingen. Ook Lucas Andersen komt eraan. Hij ontwikkelt zich goed”, zo besloot Poulsen vol trots zijn verhaal.

Tekst: Soccernews

Related posts