‘Ook Cuenca nog steeds in beeld bij Ajax’

Ondanks een zware en slepende blessure en de komst van Bojan Krkic naar Amsterdam is ook Isaac Cuenca nog altijd in beeld bij Ajax. Volgens het Spaanse Cadena Ser zou de begaafde aanvaller nog steeds een optie zijn om de vacature van rechterspits voor zijn rekening te nemen.

Spaanse media laten weten dat Ajax en Barcelona nog steeds overleggen over de fitheid van de flegmatieke vleugelspeler. De doktoren van beide clubs overleggen nog steeds over de ernst van Cuenca’s blessure, die hem al meer dan een jaar parten speelt.

Naast Bojan Krkic zou Isaac Cuenca ook open staan voor een nieuw verblijf in Amsterdam. Cuenca kwam ook het afgelopen seizoen al een aantal wedstrijden uit voor Ajax, maar een blessure stond een succesvolle periode in de weg. Mocht blijken dat de speler fit genoeg is om een behoorlijk aantal wedstrijden te spelen, dan ligt een nieuwe verhuurperiode voor de hand.

Tekst: AjaxShowtime

Related posts