‘Alderweireld liet aanbieding Leverkusen schieten voor Liverpool’

Toby Alderweireld leek onlangs op weg te zijn naar het Duitse Bayer Leverkusen. De transfer ketste uiteindelijk af en het Engelse TalkSport denk te weten waarom. De Belgische verdediger zou namelijk op weg zijn naar Liverpool.

De Duitse club sprak onlangs met het management van Alderweireld en deed de verdediger van Ajax een goede aanbieding. Toch ketste de transfer af en verlegden de Duitsers de interesse naar – de inmiddels vastgelegde – Emil Spahic van Sevilla.

Bij Liverpool zou de komende dagen de transfercarrousel gaan draaien. The Reds zouden op korte termijn afscheid nemen van Martin Skrtel. De Slowaak zou volgens diverse media op het punt staan richting Napoli te verkassen. Alderweireld zou op Anfield als directe vervanger gelden.

Tekst: Soccernews

Related posts