Sjaak Swart wint Jubileumwedstrijd met glans: 6-1

Sjaak Swart heeft vanavond zijn jubileumwedstrijd gespeeld ter ere van zijn 75ste verjaardag. Tal van oud-spelers waren aanwezig in het Olympisch Stadion. Mister Ajax genoot volop van de festiviteiten en zag uiteindelijk zijn kleinzoon ook nog eens scoren in zijn winnende team met o.a Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart.

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG VAN DIT FEEST

Swart speelde in het team van onder anderen Johan Cruijff, recordinternational Edwin van der Sar en technisch directeur Marc Overmars. Na een uur ging de markante Amsterdammer op de schouders van het veld en kwam zijn kleinzoon Justin Swart er voor hem in. In tegenstelling tot zijn opa kwam hij wel tot scoren. Rafael van der Vaart trof drie keer doel.

Mario van der Ende, Dick Jol en Frans Derks (82) fungeerden onder anderen als scheidsrechter. Voor het begin van de wedstrijd kreeg Swart, die met vuurwerk het veld betrad, van burgemeester Eberhard van der Laan een erepenning uitgereikt. Na afloop werd de voormalige rechtsbuiten in een open auto door het stadion gereden. Het feest zal vanavond worden voortgezet in de RAI.

Related posts