Turkse transfer Rodney Sneijder van de baan

Rodney Sneijder gaat toch niet aan de slag bij Sanliurfaspor in Turkije. De 22-jarige middenvelder brengt dinsdag via zijn eigen Twitter-account naar buiten dat hij niet verhuist naar de eerste divisie in het land waar ook zijn broer speelt, maar gewoon de trainingen met RKC Waalwijk vervolgt. Maandag sprak hij nog positief over zijn kansen op een contract bij Sanliurfaspor.

Hij hield toen wel een slag om de arm, maar uit Sneijders woorden klonk vooral enthousiasme door. “Financieel is alles perfect, de president, de trainer en zelfs de burgemeester van de stad zien me dolgraag komen. Ik wil de komende dagen rustig nadenken en met de familie praten”, zei Sneijder tegen Voetbal International. Een dag later lijkt hij er al over uit dat naar Sanliurfaspor vertrekken geen juist besluit is.

Via Twitter meldt Sneijder dat een transfer naar Turkije nu niet aan de orde is. Heb niets getekend en er is ook geen akkoord, morgen weer lekker trainen bij RKC!, geeft hij aan. De bij Ajax opgeleide middenvelder, die ook een seizoen in zijn thuisstad Utrecht actief was, vertrekt misschien nog wel uit Waalwijk. RKC is bereid daaraan mee te werken.

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:
01-07-2013: Rodney Sneijder ruilt RKC inderdaad in voor Turks B-avontuur bij Sanliurfaspor
27-06-2013: Ook Rodney Sneijder vertrekt waarschijnlijk naar Turkije

Related posts