‘Dortmund denkt pas aan Eriksen bij afketsen Mkhitaryan’

De kans dat Christian Eriksen volgend seizoen te bewonderen is in het shirt van Borussia Dortmund wordt met de dag kleiner. Het Duitse Kicker meldt dinsdag dat de verliezend Champions League-finalist al zijn pijlen richt op Henrik Mkhitaryan van Shakhtar Donetsk.

Volgens het medium zou de overstap van de Armeense spelmaker nog deze week worden afgerond, waardoor de eventuele overstap van Eriksen definitief van de baan is. Pas wanneer de transfer van Mkhitaryan niet door zal gaan, komt de Deense Ajacied weer in beeld bij Dortmund.

Dortmund-trainer Jürgen Klopp zou intern inmiddels te kennen hebben gegeven dat Mkhitaryan de absolute topprioriteit geniet. De Duitse coach trof de middenvelder met zijn club het voorbije seizoen in de groepsfase van de Champions League en zou tijdens die duels onder de indruk zijn geraakt.

Tekst: Soccernews

Related posts