Maxwell sluit carriere het liefst af bij Vasco da Gama

Maxwell is niet van plan Paris Saint-Germain de komende maanden de rug toe te keren. De 31-jarige vleugelverdediger werd eind vorig seizoen landskampioen met Paris Saint-Germain en heeft nog een contract voor twee jaar in de stad van de liefde. Hij heeft het er goed naar zijn zin en als het aan hem ligt, blijft hij gewoon tot zijn contract ten einde loopt.

“Mijn doel is tot de zomer van 2015 hier te blijven. We zullen zien wat er na dat moment voor me langskomt. Ik zal tegen die tijd de aanbiedingen bestuderen”, vertelt Maxwell maandag aan Globoesporte in zijn vaderland Brazilië. Vorig seizoen miste de linksback maar een handvol wedstrijden in de Franse competitie: Carlo Ancelotti gebruikte hem altijd als basisspeler bij les Parisiens.

Maxwell kan bogen op een uitermate fraai cv: daarop staan Ajax (2001-2006), Internazionale (2006-2009), Barcelona (2009-2012) en sinds anderhalf jaar Paris Saint-Germain. Met al die clubs werd Maxwell kampioen, maar een terugkeer naar een oude werkgever als Ajax is niet per definitie de eerste keus. “Ik heb altijd gezegd dat ik een terugkeer naar Brazilië niet uitsluit, ook al heb ik daar nooit als prof gespeeld. Ik ben en blijf een supporter van Vasco da Gama”, aldus Maxwell.

Tekst: Voetbalzone

Related posts