There are no ads, please add some


Klaassen: ‘Het was heerlijk om weer te spelen’ (Incl. video)

Davy Klaassen geldt als één van de grotere talenten van Ajax, maar de middenvelder ondervond de laatste maanden veel blessureleed. Inmiddels is hij terug van een liesblessure en genoot hij om in een oefenduel tegen de amateurs van Putten aan te treden.

Dit liet Klaassen weten aan Ajax Life. “Het was heerlijk om weer te spelen, al was ik wel ontzettend snel moe. Het spelen en scoren heb ik gemist. Dat ik met de A1 aan het einde van het seizoen op een toernooi nog 25 minuten kon spelen, was voor mij al een bevestiging dat ik op de goede weg zat”, aldus Klaassen, die blij is de tijd heef genomen vorig seizoen om terug te komen van zijn blessure.

“Nadat we in februari hadden besloten dat ik me zou gaan optrainen voor het nieuwe seizoen, kwam er wel een rust over me heen. Ik wist toen waar ik aan toe was.”Tekst: ELFVoetbal

Gerelateerde posts