Cillessen streepje achter Vermeer: ‘Dat is helemaal terecht’

Het ziet er naar uit dat Kenneth Vermeer komend seizoen weer de voorkeur krijgt onder de lat bij Ajax. Jasper Cillessen, concurrent van de doelman, heeft er alle begrip voor dat hij een achterstand heeft en noemt dat ook nog eens terecht.

Trainer Frank de Boer liet doorschemeren dat Vermeer een kleine voorsprong had. “En dat is helemaal terecht. Kenneth heeft een fantastisch seizoen achter de rug en hij is daarin ook nog eens uitgegroeid tot eerste keeper van het Nederlands elftal.”

Cillessen liet wel weten dat hij het zat raakt om telkens over de concurrentiestrijd met Vermeer te moeten praten. “Het heeft geen zin om iedere keer hetzelfde verhaal op te gaan hangen”, zo vertelde de doelman aan NUsport.

Tekst: Soccernews

Related posts