There are no ads, please add some


AS Trencin bevestigt rondkomen overgang Lobotka naar Ajax

AS Trencin, de Slowaakse club van Ling, bevestigt op haar offiele website het rondkomen van de overgang van de 18-jarige Stanislav Lobotka naar Ajax. De middenvelder was in 2011 al eens op stage bij Ajax. De Slowaakse club meldt: ‘De veelbelovende middenvelder Stanislav Lobotka vertrekt voor één jaar op huurbasis naar Ajax, met de optie op een langere termijn’.

“Na hard werken voor een plaats in het eerste elftal en vervolgens het bereiken van Europees voetbal, wacht me nu een nieuwe uitdaging,’ aldus Lobotka op de officiële website van Trencin. ‘Ik ga naar een grote club en wil me daar verder ontwikkelen.’

“Ik wist dit seizoen dat deze kans erin zat. Maar zolang het niet zover was, heb ik me er niet mee bezig gehouden. Maar nu ben ik heel blij dat het zo ver is. Ik vind het jammer dat ik nu niet met mijn ploeggenoten Europa in kan. Maar Ajax gaat naar de Champions League, ik hoop dat ik daarin een kans krijg.’

Tekst: o.a AjaxNetwerk

Gerelateerde posts