There are no ads, please add some


‘Ajax contracteert achtienjarige Lobotka van AS Trencin’

Ajax heeft er opnieuw een talentvolle jeugdspeler bij. Het achtienjarige Slowaakse talent Stanislav Lobotka zal maandag een contract tekenen bij Ajax volgens de Slowaakse site Corgonliga.. Lobotka zal vannacht afreizen naar Amsterdam om morgen een contract te tekenen bij Ajax. Het management van de speler en van AS Trencin laat aan Ajax Showtime weten dat de middenvelder voor één jaar wordt gehuurd van de club van Tscheu La Ling.

AS Trencin is de club van Tscheu la Ling en volgens de Slowaakse site wekte Lobotka interesse van Ajax toen Ronald de Boer enkele maanden geleden een bezoek bracht aan Trencin. De jongere broer van Frank de Boer was bij een persconferentie tijdens zijn bezoek al lovend over ‘enkele talenten’ en daarvan blijken nu de vruchten worden geplukt.

Lobotka is een middenvelder van 18 jaar. Hij is 1,70 meter lang en speelde afgelopen seizoen 31 wedstrijden in de Cordon Liga. Daarin maakte hij twee treffers en bereidde hij er eentje voor.

Tekst: o.a Ajaxshowtime

Gerelateerde posts