Vandaag eerste oefenduel van voorbereiding tegen SDC Putten

Ajax begint om 14.30 uur aan de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het duel tegen de amateurs van SDC Putten is ook de enige wedstrijd tegen amateurs deze voorbereiding. Er wordt gespeeld op Sportpark Putter Eng in Putten, de club komt uit in de zaterdag hoofdklasse A.

Hoewel er cameraploegen van de NOS, Eredivisie Live, Ajax TV en Omroep Gelderland worden verwacht, zal er voor zover op dit moment bekend geen livebeelden te zien zijn van het duel. Wel is de wedstrijd in zijn geheel te volgen via radiostation Veluw FM, ook via internet: Veluwe FM

Na de oefenwedstrijd tegen SDC Putten (zaterdag om 14:30 uur) genieten de spelers zondag van een vrije dag. Een dag later vertrekt Ajax naar Oostenrijk waar het van 1 tot en met 9 juli verblijft voor een trainingskamp. De internationals sluiten zich op dag van vertrek naar Oostenrijk bij de groep aan.

Tekst: AjaxNetwerk

Related posts