Jubilaris Sjaak Swart trots op waslijst aan toppers op zijn feestje (Incl. video)

Hij is ridder in de orde van Oranje Nassau, hij is ereburger van Amsterdam en zijn bijnaam is Mister Ajax, Sjaak Swart. Volgende week wordt Sjaak 75 jaar en dat wordt groots gevierd. In het Olympisch Stadion zal een erewedstrijd worden gespeeld en grote namen uit het heden en verleden van Ajax komen opdraven. Niemand minder dan Johan Cruijff komt maar ook de gebroeders De Boer, Dennis Bergkamp, Shota Arveladze, Patrick Kluivert, Frank Rijkaard en Jari Litmanen komen. Rafael van der Vaart onderbreekt zelfs zijn trainingskamp van zijn club HSV, ook Wesley Sneijder is van de partij.

En uiteraard speelt de legendarische rechtsbuiten zelf ook mee. We spraken Swart op Zeeburgia waar hij twee keer per week traint. Zichtbaar trots noemt Swart de hele waslijst aan toppers op die allemaal speciaal voor hem naar Amsterdam komen.

Related posts