Heerenveen meldde zich nog niet in Amsterdam voor Lukoki

SC Heerenveen heeft zich nog niet officieel gemeld bij Ajax om Jody Lukoki voor een seizoen naar Friesland te halen. De twintigjarige aanvaller mag verhuurd worden en staat al enige tijd in de belangstelling van onder meer Heerenveen.

Technisch manager Johan Hansma bevestigt tegenover Ajax Showtime dat de Friezen zich nog niet in Amsterdam gemeld hebben. “Wij kennen Jody natuurlijk goed”, aldus de Fries. “Maar er is op dit moment niks concreets aan de orde.” Onlangs nam Heerenveen linksback Mitchell Dijks op huurbasis over van Ajax.

Mocht Heerenveen de interesse niet concreet willen maken, kan de vleugelaanvaller mogelijk bij een andere Eredivisieclub aan de slag. ADO Den Haag, PEC Zwolle en Heracles Almelo zouden volgens diverse bronnen interesse hebben, terwijl Lukoki ook bij Engelse en Russische clubs op het verlanglijstje zou staan.

Tekst: Soccernews

Related posts