‘Anderlecht neemt Demy de Zeeuw definitief over van Spartak Moskou; speler ontkent’

Demy de Zeeuw is definitief eigendom van Anderlecht. Althans, als we de Russische krant Izvestia mogen geloven. Sinds de winterstop kwam de middenvelder op huurbasis uit voor het team van trainer John van den Brom.

Spartak Moskou en Anderlecht zouden de handen hebben geschud nadat zij het eens waren geworden over een transfersom van 1,5 miljoen euro. De afgelopen maanden kwam hij twaalf keer in actie voor de Belgische grootmacht en daarin wist hij twee keer te scoren.

De middenvelder, die ook meerdere keren het shirt van het Nederlands elftal over zijn schouders trok, begon zijn carrière bij AZ. Na vier jaar trouwe dienst verruilde hij Alkmaar voor Ajax om vervolgens de stap naar Rusland te maken.

Update:
De Zeeuw zelf ontkent dat er een akkoord is omtrent de definitieve overgang van de Nederlander naar landskampioen Anderlecht. Volgens de speler is er echter (nog) geen sprake van een definitieve overgang, zo laat hij weten op Twitter. ‘Klopt niks van de berichten dat er een akkoord is,’ zo luidt het kort.

Related posts