Vader Van Ginkel: ‘Niets concreet; Marco lijkt vooralsnog gewoon bij Vitesse te blijven’

Marco van Ginkel wordt in verband gebracht met Engelse topclubs als Chelsea en Manchester United en ook Ajax was in de markt, maar volgens zijn vader is de kans groot dat de jeugdige middenvelder ook komend seizoen nog ‘gewoon’ in het shirt van Vitesse speelt. Een transfer kan echter niet worden uitgesloten.

Van Ginkel senior geeft aan dat hij weinig zinnigs kan zeggen over de belangstelling die er vanuit de Premier League voor zijn zoon kan zijn, maar maakt duidelijk dat het vooralsnog vooral om geruchten gaat. “Er is niets concreet”, vertelt de vader van de Nederlands jeugdinternational in het Algemeen Dagblad. Ondertussen blijven de Engelse media niettemin schrijven over een transfer voor de middenvelder.

“Ook wij lezen wat er in de media en op internet wordt geschreven. En ze zeggen wel eens: ‘waar rook is, is vuur’. Maar normaal gesproken komt Marco dit seizoen voor Vitesse uit. Tenzij er iets gebeurt. Je weet het nooit.” Van Ginkel maakte als basisspeler van Jong Oranje indruk tijdens het EK Onder-21 in Israël en wordt sindsdien gelinkt aan vooral Man United en Chelsea; beide clubs deden al eerder zaken met de Arnhemmers.

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerder berichten:
17-06-2013: Van Ginkel lijkt voor Chelsea te kiezen ipv tussenstap naar Ajax
12-06-2013: ‘Ook Juve doet nog poging Van Ginkel te halen en biedt 9,5 miljoen’
12-06-2013: Overmars: ‘Tegen het geld van Chelsea kan Ajax niet op’
11-06-2013: Vitesse wuift Ajax-bod van 7 miljoen op Van Ginkel weg en verkoopt speler aan Chelsea

Related posts