Amsterdam Arena voetbalveld groter door verbouwing

Het hoofdgebouw van de Amsterdam Arena is flink uitgebreid. Het stadion is na een verbouwing van ruim 2 jaar 6000 vierkante meter groter geworden, wat neerkomt op bijna een voetbalveld. Edwin van der Sar opent het vernieuwde gebouw donderdag onder anderen samen met de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, maakte de Arena maandag bekend.

Het gemoderniseerde pand is omgedoopt tot Arena Business Club en heeft 22 miljoen euro gekost. Naast de extra ruimte is een vergelijkbaar oppervlak volledig vernieuwd. Vijftien ruimten en vier lobby’s zijn nu beschikbaar voor evenementen, vergaderingen en horeca.

Het uitgangspunt bij de vernieuwing van het stadion was vooral gericht op hoe bezoekers hun verblijf in het stadion beleven. ‘De kwaliteit van het bezoek moet voor iedereen top zijn.’

Tekst: AD Sportwereld

Related posts