Zaakwaarnemer: ‘Geen enkel contact met Ajax over terugkeer Heitinga’

De terugkeer van John Heitinga naar Ajax laat vooralsnog op zich wachten. De 29-jarige verdediger heeft de beleidsbepalers van Everton laten weten dat hij niet van plan is om zijn contract, dat in de zomer van 2014 afloopt, te verlengen. Een terugkeer van de Oranje-international naar de Amsterdam ArenA lijkt echter nog geen mogelijkheid.

Heitinga wordt gezien als de ideale vervanger van Toby Alderweireld, die deze zomer waarschijnlijk getransfereerd zal worden. De Belgisch international mag tegen betaling van naar verluidt van 7,5 miljoen euro van club veranderen en geniet interesse van onder meer Bayer Leverkusen.

“Er is geen enkel contact geweest tussen ons en Ajax over een terugkeer van Heitinga om Alderweireld op te volgen”,verzekert zaakwaarnemer Karel Jansen in gesprek met Ajax Showtime. Heitinga wil graag nog één buitenlands avontuur aangaan alvorens hij eventueel naar Ajax terugkeert.

Tekst: o.a. Voetbalzone

Related posts