Ajax gaat opnieuw poging wagen voor De Graafschap spits Hendriks

Ajax zou volgens De Gelderlander een nieuwe poging willen wagen voor de 18-jarige Sam Hendriks. De landskampioen van Nederland had in de winterstop al een poging gewaagd om de spits van De Graafschap over te nemen, maar die mislukte. Deze zomer moet het gebeuren, meldt De Gelderlander.

Hendriks’ zaakwaarnemer verwacht in elk geval een vertrek uit Doetinchem van zijn cliënt. “Maar het is nog niet rond omdat er nog andere clubs in hem geïnteresseerd zijn. Er is veel belangstelling. Ik verwacht wel dat Sam zal vertrekken bij De Graafschap.”

Hendriks maakte dit seizoen zijn debuut voor De Graafschap in de Jupiler League. Hij heeft nog een contract tot 2015 bij de club uit Doetinchem.

Tekst: Goal.com

Zie eerder bericht:
24-05-2013: Ajax lijkt PSV-target Sam Hendriks(18) binnen te halen

Related posts