Ajax: ‘Veel vraag naar seizoenkaarten’

Afgelopen maandag deed Ajax nog een oproep omdat uit de administratie gebleken was dat relatief veel mensen die een seizoenskaart op Zuid hadden, hun kaart nog niet hadden verlengd (zie bericht). Vandaag komt de club met het bericht dat er veel vraag is naar seizoenkaarten van Ajax.

Op dit moment zijn er al zo’n 36.000 seizoenkaarten voor het seizoen 2013-2014 verkocht. Dat aantal is nog exclusief de plaatsen op de hoofdtribune (business seats en skyboxen). Vorig seizoen verkocht Ajax uiteindelijk ruim 42.000 seizoenkaarten. Vanaf 1 juli start de vrije verkoop van seizoenkaarten.
Voordat de vrije verkoop start worden eerst de fans die op de wachtlijst staan in staat gesteld om een seizoenkaart aan te schaffen. Vanaf 1 juli kan iedereen telefonisch een seizoenkaart aanvragen via de afdeling Supporterszaken.

Een Ajax-seizoenkaart biedt veel voordelen. Zo ben je als seizoenkaarthouder verzekerd van een eigen plaats bij alle 17 thuiswedstrijden in de Eredivisie. Daarnaast heb je voorrang bij het kopen van kaarten voor thuisduels in het bekertoernooi en de UEFA Champions League.

Meer informatie over het aanvragen van een seizoenkaart vind je via deze link.

Related posts