Ajax zet komst Maher op laag pitje: ‘Maar de vraagprijs speelt geen rol’

psv lijkt vrij spel te hebben. De club concurreert met Ajax om de handtekening van Adam Maher, maar de landskampioen maakt het psv voorlopig niet lastig. Waar de Eindhovenaren zich officieel hebben gemeld bij AZ, zet Ajax de komst van Maher op een lager pitje.


Woensdagochtend meldde De Telegraaf dat Ajax de vraagprijs van AZ te hoog vindt, (zie eerder bericht). De Alkmaarders hopen zeven tot acht miljoen euro te ontvangen voor Maher, wiens verbintenis nog twee jaar doorloopt. Om die reden heeft Ajax de aandacht verlegd naar Lerin Duarte, schreef de krant. Een eerste bod op de veelzijdige speler van Heracles Almelo werd afgewezen, maar de verwachting is dat Ajax zich opnieuw zal melden. Marc Overmars erkent dat Ajax ‘andere prioriteiten’ heeft.

“De vraagprijs van AZ heeft daar niks mee te maken, dat speelt helemaal geen rol”, verzekert de directeur voetbalzaken echter in gesprek met Voetbal International. Duarte is de beoogde opvolger van Christian Eriksen, die alom begeerd wordt in de grote competities. psv, dat dinsdag negen miljoen euro bijschreef dankzij de transfer van Jeremain Lens naar Dinamo Kiev, lijkt dus de beste papieren te hebben. Maher heeft meermaals verkondigd dat Ajax of psv zijn nieuwe werkgever wordt.

Tekst: Soccernews

Related posts