‘Niet met Ajax gesproken, maar we weten hoe De Boer erover denkt’

In navolging van Earnest Stewart, directeur voetbalzaken van AZ, maakt ook Sigi Lens duidelijk dat ergeen sprake is van een akkoord tussen Ajax en Adam Maher. In de afgelopen dagen werd her en der gesuggereerd dat de middenvelder van AZ overeenstemming had bereikt over een verbintenis voor vier seizoenen in de Amsterdam ArenA.

“Er is verder niet met Ajax gesproken”, benadrukt de zaakwaarnemer van Maher dinsdag in het Algemeen Dagblad. “Maar we weten hoe Frank de Boer erover denkt.” Als Christian Eriksen komende zomer naar een buitenlandse club vertrekt, geldt Maher als de ideale kandidaat om het takenpakket van de Deen over te nemen.

AZ wil naar verluidt tussen acht en tien miljoen euro voor de spelmaker toucheren. De Oranje-international heeft al diverse malen laten weten dat hij in Nederland naar Ajax of psv wil. De landskampioen verzekerde zich al van deelname aan de groepsfase van de Champions League en lijkt zodoende een streepje voor te hebben.

Tekst: Voetbalzone

Related posts