‘Napoli legt 10 miljoen neer voor Alderweireld’

INapoli is bereid om 10 miljoen euro te betalen voor Toby Alderwereireld. De Italianen hopen zo Liverpool af te troeven, dat volgens goal.com nog altijd de grootste kanshebber is.

Liverpool lijkt het verst te gaan volgens goal.com, maar de voetbalsite zet vraagtekens bij de intenties van de Engelsen. ‘Het is maar de vraag of de interesse van Liverpool serieus is, of dat de Engelsen hiermee druk willen zetten op de onderhandelingen met Skrtel.’ Eén ding is zeker: de geïnteresseerde clubs moeten opschieten, want Napoli staat inmiddels klaar om snel zaken te doen met Ajax.

Naast z’n open houding richting Leverkussen, heeft Alderweireld tevens z’n voorkeur uitgesproken voor de Premier League. Of Alderweireld ook nog interesse in Italië heeft, is de vraag. Goal.com noemt het in ieder geval geen verrassing dat Napoli geïnteresseerd is in Alderweireld. ‘Het is een verdediger met een neusje voor doelpunten, een uitstekend gevoel voor positiespel, veel vastberadenheid en met inmiddels aardig wat ervaring.’

Tekst: o.a Ajaxshowtime

Related posts