Lukoki mag uitkijken naar nieuwe werkgever

Het is niet ondenkbaar dat Jody Lukoki komend seizoen de clubkleuren van een ander team zal gaan verdedigen. De aanvaller heeft volgens het Algemeen Dagblad namelijk te horen gekregen dat een verhuur niet uitgesloten wordt.


Frank de Boer zou met Lukoki hebben gesproken over een eventuele verhuurperiode. De aanvallend ingestelde speler, die zelf ook een verkoop niet uitsluit, gaat deze week in gesprek met de geïnteresseerde clubs.

Volgens het eerdergenoemde medium staat de snelle aanvaller in de belangstelling van een groot aantal clubs. Sc Heerenveen, ADO Den Haag, PEC Zwolle en een aantal clubs uit Engeland zouden de aanvaller graag zien komen. Of dat op huurbasis of definitieve basis is, is echter niet bekend.

Tekst: Soccernews

Related posts