International Claudia van den Heiligenberg verruilt Telstar voor Ajax vrouwen

Het vrouwenelftal van Ajax heeft zich voor komend seizoen versterkt met Claudia van den Heiligenberg. Dat meldt de speelster woensdag op haar Facebookpagina. De 28-jarige aanvaller maakt de overstap van Telstar. De overstap was overigens al aangekondigt; zie eerdere bericht.

De 71-voudig international van Oranje speelde in het verleden ook vier seizoenen voor AZ, waarmee ze liefst driemaal kampioen (2008, 2009, 2010) van Nederland werd. De linksbuiten veroverde ook voor de invoering van de eredivisie in 2007 al eens de landstitel met Ter Leede. Met zowel AZ (2011) als Ter Leede (2007) wist de speelster uit Roelofarendsveen bovendien beslag te leggen op de KNVB-beker.

Zie ook eerdere bericht:
03-06-2013: Internationals Heiligenberg en Zeeman naar Ajax

Related posts