Column: ‘Frank de Boer haalt Sneijder terug naar Ajax’

Eriksen heeft zijn mooie transfer gemaakt en Frank de Boer volgt zijn hart. Op de vraag welke international hij graag bij Ajax ziet, horen we niet de naam van Maher. Nee, Wesley Sneijder is het veelzeggende antwoord op de vraag. Een onmogelijke naam, of misschien een logische?

Wesley Sneijder heeft zijn draai bij Galatasaray nog niet gevonden. Vorm is ver te zoeken en ook de fitheid heeft zich goed weten te verstoppen. Iets wat we niet van zijn Yolanthe kunnen zeggen, want zij lijkt de enige die er op vooruit is gegaan met de transfer. Zij heeft haar draai helemaal gevonden. Laten we hopen dat dit ook snel voor Sneijder zal gelden. Hij gaf zelf al aan dat de contacten met Mourinho er nog altijd zijn, maar dat hij prima in Turkije zit. Vooral die laatste zin is er een, die stof tot nadenken geeft. Een beetje zoals een…………………………………

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl


Related posts