Fischer: ‘Volgend seizoen speel ik meer goede en minder slechte duels’

Viktor Fischer maakte indruk in zijn eerste weken als Ajacied, maar na de voorbereiding wist de jeugdige Deen niet te overtuigen. Via het beloftenteam vocht de aanvaller zich uiteindelijk weer terug naar het eerste elftal en gaandeweg het seizoen vond hij de weg naar het doel wat makkelijker. Uiteindelijk is Fischer erg tevreden over zijn debuutseizoen, verzekert hij.

“Ik kan alleen maar blij zijn met mijn eerste seizoen bij Ajax”, zegt de achttienjarige aanvaller tegen het Deense Politiken. “Ik speelde regelmatig en maakte tien competitiedoelpunten. Dat is een goed aantal”, beoordeelt Fischer zijn eigen prestaties. “Ik speelde een aantal echt goede wedstrijden en een aantal echt slechte. Volgend seizoen worden het meer goede en minder slechte wedstrijden”, belooft hij.

Fischer bereidt zich met het Deense nationale elftal voor op de oefeninterland tegen Georgië en de daaropvolgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Armenië. Daarna kan de jongeling genieten van zijn vakantie. “Mentaal gezien ben ik voor de volle honderd procent klaar voor deze wedstrijden. Ik heb een aantal vrije dagen gehad en goed getraind.”

Tekst: Soccernews

Related posts