‘Ajax ontvangt bij doorverkoop Stekelenburg minimaal 1 miljoen euro’

Of Maarten Stekelenburg nou naar Fulham gaat of toch wordt verkocht aan een andere club maakt niet uit, Ajax krijgt bij doorverkoop sowieso een miljoen euro. Dat heeft de Amsterdamse club bedongen bij de verkoop aan AS Roma.

Bij de verkoop in 2011 liet Ajax een aantal sluwe clausules opnemen in het nieuwe contract van Stekelenburg. Het toenmalige transferbedrag van 6,3 miljoen euro zou met een miljoen worden verhoogd als de keeper wordt doorverkocht, weet Ajax Showtime.

Mocht Stekelenburg daadwerkelijk voor 4,5 miljoen euro worden verkocht aan Fulham, waar het sterk op lijkt, dan gaat er een miljoen direct naar Ajax. Het zal ongetwijfeld bijdragen aan de zwarte cijfers die de club in oktober weer wil overleggen.

Tekst: ELFVoetbal

Zie ook eerdere bericht:
24-04-2013: Transfer Stekelenburg naar Fulham zo goed als rond

Related posts