‘Ajax had gesprekken met Chadli over mogelijke transfer’

Ajax heeft onlangs met een delegatie van Nacer Chadli gesproken. Dat meldt AjaxShowtime op de website. De Amsterdammers hebben interesse in Chadli en probeerden erachter te komen of die interesse wederzijds is. Er wordt benadrukt dat er nog niks over financiële aspecten besproken is.

Chadli’s zaakwaarnemer, Daniël Evrard, heeft al uitgesproken dat de kans op een overgang naar Ajax zeer klein is. De 23-jarige aanvaller ligt nog tot medio 2014 vast bij FC Twente en het lijkt erop dat hij oren heeft naar een Europese topclub. Zo zou Juventus ook al gesprekken hebben gehad met de Tukkers over de Belg.

Chadli kwam dit seizoen maar 22 duels in actie door een blessure aan de hamstring. Desondanks maakte hij tien goals en was hij een van de uitblinkers bij de club uit Enschede.

Tekst: Soccernews.nl

Zie ook eerdere berichten:
27-05-2013: Zaakwaarnemer Chadli geeft Ajax weinig kans
24-05-2013: ‘FC Twente wil minstens 10 miljoen voor Chadli’
23-05-2013: Ajax bevestigt interesse in Chadli

Related posts